header image

Отзиви

Отзиви

Виктор Дудихин - доцент  МГУ им.М.В.Ломоносова, гр. Москва
В България с любов... Ние отдавна искахме да купим апартамент на морето. Посетихме различни топли страни. Не можехме да намерим това, което искахме, макар че гледахме доста опции. Миналото лято, преди да заминем в България, ние с жена ми посетихме московския офис на фирмата. Там научих от служителите на фирмата в България е абсолютно безплатно може да заведе до апартамеите, изложени за продажба, там ще бъдат нашите водачи и помощници. В крайна сметка, ще покажат всички. В България нас се ангажира мениджър Красимир Стаматов. Той блестящо говори руски, беше мил, добър, интелигентен млад човек. Красимир – чудесен човек! Той беше за нас екскурзовод и интересен събеседник. От него аз научих много за България, нейните хора, традиции и обичаи. Заедно с него ние обиколихме половината крайбрежие - от Каварна до Равда и прегледахме десетки апартаменти. От тях избрахме един, най-добрия. Това е апартамент близо до прекрасен плаж, в райско кътче от красивата България. Ние сме увстваме в него абсолютно удобно, като у дома си, което до голяма степен и определя нашия избор на страната. В офиса във Варна се запознахме с Николай Колев, Марго, Нина и другите служители, които помогнаха да се съберат необходимите документи. Освен това, когато след няколко месеца, когато дойде време да се оформи апартамента, персонала направили така че не трябваше да отидаваме където и да е извън Москва. Всички въпроси се решаваха по skype, телефон и електронна поща бързо и незабавно. Огромно благодаря на всички служители, с които разговарях лично. Както и Олга Янева и Ани Каменова, с които, за съжаление, аз видяхме само по skype. Мисля, че да поправя този пропуск, когато лятото дойда към морето. Отделно искам да кажа на Николае Колев – прекрасна акция, прекрасен ръководител и просто добър човек. Благодаря Ви, момчета! От цялото си сърце казвам, благодаря ви! Успех, ще се видим!
Виктор Дудихин - доцент МГУ им.М.В.Ломоносова, гр. Москва

Галина Питкевич - пенсионерка, гр. Москва
Купих имот в гр. Бяла в България. Удивява ме самият град - малък, чист, уютен, не е криминален, разположен между Бургас и Варна, далеч от шума и шумни места. Удивително спокойно е тук, въздухът е чист!!! Имота, придобит чрез компанията в комплекс МИЛАНА-2. Сградата е КАЧЕСТВЕНА, ЕВТИНА, НА ВНОСКИ, НА КРАСИВО МЕСТО. ПЕРСОНАЛА Е ВНИМАТЕЛЕН, УЧТИВ... ВСИЧКО Е ИЗНЕНАДАДВАЩО, ЗА МАЛКО ПАРИ! Преди това исках да купя вила в Москва за милиони, които нямах имало, а сега толкова се радвам, че купих в Бяла апартамент на брега на морето, сред природата и с чудесен климат. Не може да чака като отново ще се вози там на почивка!
Галина Питкевич - пенсионерка, гр. Москва

Ольга Селиверстова - гр. Санкт-Петербург
Взех решение за покупка на апартамент в България, аз дълго избирах обекти, които са изложени в интернет, намирайки ги за подходящи за мен, за да спра своя избор на 3 фирми. В офиса на компанията по-бързо от всички отговориха на искането ми, дойдох в България, срещнах се с управителя на фирмата, но имах планирани срещи с представителите на другите две дружества, видях оферти на всички, аз спрях избора си на тази фирма. Излагам причини: голям избор, в който заявеното отговаря на описанието на обекта (автентична снимка на обекта, а не фотомонтаж), високо качество на довършителните работи на обектите, построени от IBG. Възможност да преговаряне на срокове за плащане, и стойност на обекта. Фирмата се опитва да направи максимално комфортна ситуация за клиента при закупуване на обекта, намират компромиси и решения, водят сделка до нотариата, просто се грижат за клиента, той да е доволен.
Ольга Селиверстова - гр. Санкт-Петербург

Марина Молчанова - учител, гр. Москва
Уважаеми дами и господа! С чувство на голямо задоволство и благодарност искам да оставя отзив за работата на Вашите служители, които с голям доза на внимание, воля и търпение помогнаха да направим избор за имот на красивия бряг на Черно море в курорта Свети Влас. Вашите служители Павел Романов и Иво Петков, с които имахме достатъчно късмет, за да прекараме 4 дни в търсене на нужният ни вариант, по най-малкото наше искане, незабавно реагираха на всички желания. Още веднъж изразяваме своята дълбока признателност и уважавание на високия ви професионализъм и лични професионални качества на Вашите служители. С надежда за по-нататъшно сътрудничество.

Недвижими имоти 2017 от IBG Property © all rights reserved

ПРЕДЛОЖИ ИМОТ